Contact INFO MEDIA

Intra in contact cu noi pentru informatii si sugestii legate de articolele publicate in ghidul nostru media. Info Media face parte din grupul dezvoltat si monitorizat de IX MEDIA. Informatiile au la baza date oficiale verificate de editorii nostri.

Alege unde trimiti mesajul tau!

Selecteaza departamentul de relatii si suport online publicatie astfel incat colegii nostri sa preia mai rapid solicitarile dvs in functie de zona de interes.

contact info media
suport online
Parteneri contact

Pentru informatii si solicitari la adresa redactiei noastre completati formularul de contact cu solicitarea dvs. In cel mai scurt timp posibil cautam sa raspundem solicitarilor venite din partea dvs.

Pentru a intra in legatura cu echipa noastra ne puteti scrie la adresa de email afisata mai jos sau direct prin formularul de contact. Solicitarile vor primi raspuns in cel mai surt timp posibil.
email contact

Centru de Informare

Prin intermediul articolelor noastre cautam sa raspundem la intrebarile frecvente regasite in cele mai multe cazuri atunci cand cauti un anumit lucru sau locatie.

Nou pe Blog

Ghidul de instalare messenger Facebook

Instalare messenger pentru Facebook. Aplicatia Messenger de la Facebook este o aplicație de mesagerie dezvoltată de Facebook, care permite utilizatorilor să trimită mesaje text, să...

Aplicatia myPPC pentru Android si IOS

myPPC este aplicatia lansata de PPC Energy compania care a preluat portofoliul de clienti de la ENEL. In prezent toti clienti ENEL sunt rugati...

Modalitati de verificare asigurat CNAS pe baza CNP

Cum verifici dacă eşti asigurat la sănătate (CNAS) pe baza codului CNP din buletin. Identificam rapid modalitatea de verificare asigurat pe baza la CNP. Pe...