Contact INFO MEDIA

Intra in contact cu noi pentru informatii si sugestii legate de articolele publicate in ghidul nostru media. Info Media face parte din grupul dezvoltat si monitorizat de IX MEDIA. Informatiile au la baza date oficiale verificate de editorii nostri.

Alege unde trimiti mesajul tau!

Selecteaza departamentul de relatii si suport online publicatie astfel incat colegii nostri sa preia mai rapid solicitarile dvs in functie de zona de interes.

contact info media
suport online
Parteneri contact

Pentru informatii si solicitari la adresa redactiei noastre completati formularul de contact cu solicitarea dvs. In cel mai scurt timp posibil cautam sa raspundem solicitarilor venite din partea dvs.

Pentru a intra in legatura cu echipa noastra ne puteti scrie la adresa de email afisata mai jos sau direct prin formularul de contact. Solicitarile vor primi raspuns in cel mai surt timp posibil.
email contact

Centru de Informare

Prin intermediul articolelor noastre cautam sa raspundem la intrebarile frecvente regasite in cele mai multe cazuri atunci cand cauti un anumit lucru sau locatie.

Nou pe Blog

Contact Tarom – Call center Relatii cu clientii

Care sunt modalitatile de contact Tarom pentru informatii zboruri, bilete sau programare zbor cu Tarom. Identificam modul de contact serviciul de relatii cu clientii...

Contact Raiffeisen Bank – call center

Care sunt modalitatile de contact Raiffeisen Bank daca este client sau iti doresti o colaborare cu Raiffeisen Bank Romania. Identificam datele de contact pentru...

Contact PPC Energie – Relatii cu clienti

Afla totul despre modul de contact PPC Energie serviciul de relatii cu clientii. Ai nevoie de suport si informatii despre serviciile PPC Energie compania...