AcasăAplicatiiAntenaPlay - Pret abonament online

AntenaPlay – Pret abonament online

AntenaPLAY este o platforma din Romania ce include continut original din programele Antena 1 sau a grupului AntenaPlay.  Poți urmări LIVE cele 6 canale TV: Antena 1, Stars, Happy, ZU TV, Antena Internațional și Antena 3 CNN, canale live exclusive, video din culisele emisiunilor preferate, emisiuni marca AntenaPLAY Original și evenimente exclusive pentru tine.

Cum poti urmari AntenaPlay

Dispozitivele de pe care poți accesa platforma sunt exemplificate ceva mai jos dupa cum urmeaza:

  • Telefon/tabletă – Descarcă aplicația AntenaPlay.ro din magazinele Google PlayApp StoreHuawei App Galey 
  • Laptop/computer – Accesează din orice browser adresa www.antenaplay.ro (browser recomandat Chrome)
  • Smart TV – Descarcă aplicația  din magazinul de aplicații al televizorului tău. Nu toate televizoarele conțin nativ aplicația AntenaPlay.ro Dacă nu găsești aplicația pentru televizorul tău, poți utiliza aplicatia cu ajutorul browserului de internet al televizorului la  adresa TV.antenaplay.ro și ai acces complet la toate funcționalitățile.
  • Apple TV  Descarcă aplicația  din magazinul App Store.

antena play

AntenaPlay pret abonament in 2023

Platforma pune la dispoziția utilizatorilor săi un singur tip de abonament, cu reînnoire lunară automată, care permite accesul la tot conținutul video al platformei.

De la 1 Septembrie 2021 prețul abonamentului lunar AntenaPLAY este de 7.99 EURO (TVA inclus)*. Acest update vine pentru a-ți putea oferi și mai mult conținut de calitate, original și exclusiv, dar și cea mai bună experiență de vizionare.

AntenaPlay găzduiește cea mai bogată și variată colecție de emisiuni, știri, talk-show-uri, seriale, concerte, cu peste 100.000 de mii de ore de conținut video. Fie că dorești să revezi cele mai recente episoade dintr-un serial sau ești curios să descoperi emisiuni de acum 10 ani, AntenaPlay îți stă la dispoziție oricând, chiar și din buzunar.

In anumite perioada AntenaPlay are anumite promotii si oferte promotionale unde poti urmari live AntenaPlay gratuit pentru o perioada limitata de timp.

- Advertisement -

Conexiune minima necesara

  • Pentru vizionarea conținutului din AntenaPlay, este necesar ca viteza reală a internetului să fie de minimum 2 Mbps (Megabiți pe secundă).
  • Pentru a viziona conținutul HD în cele mai optime condiții, este necesară o conexiune la internet de minim 4 Mbps, viteză reală (Megabiți pe secundă).

De retinut!

Pe un cont de utilizator  poți viziona doar pe 1 device și nu pe 2 simultan.

Website oficial platforma: https://antenaplay.ro/

Facebook
Twitter
LinkedIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact Tarom – Call center Relatii cu clientii

Care sunt modalitatile de contact Tarom pentru informatii zboruri,...

Contact Raiffeisen Bank – call center

Care sunt modalitatile de contact Raiffeisen Bank daca este...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.