AcasăUtileApa Nova Contact Relatii clienti

Apa Nova Contact Relatii clienti

Care sunt modalitatile de contact Apa Nova pentru serviciul de relatii clienti, informatii contracte, deranjamente Apa Nova sau alte intrebari legate de serviciile companiei.

Serviciul de relatii clienti de la Apa Nova poate fi contactat prin mai multe metode pe care le vom exemplifica in cadrul acestui articol.

Contact Apa Nova relatii clienti

Iata care sunt modalitatile de contact Apa Nova Bucuresti serviciile de asistenta si relatii clienti:

 • Apa Nova contact telefonic la numarul de telefon: 021 20777 77 call center;
 • Intra in contact cu echipa de asistenta clienti prin intermediul unui chat live in intervalul orar: 8:00 – 16:00 Luni – Vineri;
 • Prin fomularul de contact Apa Nova de pe site-ul apanova.ro
 • Poti urmarii articole de suport si informare clienti atunci cand ai anumite neclaritati despre factura sau transmitere index la Apa Nova Bucuresti.

Adresa Centrului de Relații Clienți: str. Tunari nr. 60A, sector 2, Clădirea Ștefan cel Mare, parter, București, România.

Apeleaza telefonul 021 20777 77 call center Apa Nova contact relatii clienti si servicii de canalizare retea.

Sesizari deranjamente Apa Nova contact relatii clienti

In momentul in care aveti probleme sau doriti sa anuntati un deranjament la Apa Nova, pe site-ul apanova.ro regasim un formular de sesizari pentru semnalarea rapida catre centrul de asistenta si suport clienti din Bucuresti.

Ce trebuie completat in formularul de contact Apa Nova sesizari:

- Advertisement -
 • Loc de consum pentru identificare client sau asociatie de proprietari;
 • Tipul problemei dvs – se pot seta direct din formularul de sesizari Apa Nova;
 • Nume Prenume, email sau numar de telefon.

Cont online Apa Nova Bucuresti

cont conline apa nova

Cei de la  Apa Nova București recomanda clientilor sa isi faca un cont online cu ajutorul caruia puteti avea acces mai rapid la informatii utile, facturi sau contracte noi la Apa Nova.

În funcție de tipul de contract pe care îl aveți, veți putea să:
• transmiteți indexul și să plătiți facturi online;
• consultați informații legate de contractul de furnizare și prestare a serviciilor cu apă și / sau canalizare;
• vizualizați facturile, precum și evoluția consumului dumneavoastră de apă.

Tarife Apa Nova Bucuresti 2024

De foarte multe ori alegem sa intram in contact cu centrul de suport si informare clienti de la Apa Nova, tocmai pentru tarifele la apa potabila respectiv facturile emise de Apa Nova.

Apa Nova Bucureşti practică tarife unice pentru toţi clienţii:

Apă potabilă: 5,86 lei/ metru cub (fără TVA); 6,39 lei/ metru cub (TVA 9% inclus)
Canalizare: 3,09 lei/ metru cub (fără TVA); 3,37 lei/metru cub (TVA 9% inclus)

Tarifele menţionate mai sus (fără cotă TVA) sunt avizate de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) prin Decizia nr. 12/23.01.2024, şi sunt puse în aplicare începând cu data de 01 februarie 2024.

Apa Nova București oferă o gamă variată de servicii legate de furnizarea și gestionarea apei potabile și a apelor uzate din București și din zonele adiacente. Exemplificam pe scurt, câteva dintre cele mai apreciate servicii oferite de Apa Nova București:

 1. Furnizarea apei potabile: Apa Nova se asigură că apa furnizată clienților săi respectă standardele de calitate impuse de legislația în vigoare oferind periodic si buletine de analiza pentru clientii sai;
 2. Gestionarea rețelelor de distribuție a apei: Compania se ocupă de întreținerea și modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile și a apelor uzate pentru a asigura o furnizare eficientă și fiabilă a serviciilor.
 3. Apa Nova administreaza servicii de canalizare și epurare a apelor uzate: Apa Nova gestionează și întreține rețelele de canalizare și stațiile de epurare a apelor uzate pentru a asigura o gestionare corespunzătoare a apelor uzate.
 4. Servicii de asistență și relații cu clienții: Apa Nova ofera asistență clienților în rezolvarea problemelor legate de serviciile furnizate și îi ajută să înțeleagă factura și să își gestioneze conturile online la Apa Nova.

Apa Nova București poate oferi servicii de desfundare a canalizării mai ales daca canalul dvs este administrate de Apa Nova Bucuresti.

Această activitate face parte din gama de servicii de gestionare a rețelelor de canalizare și a apelor uzate pe care compania le oferă. Atunci când apar probleme precum blocaje sau îmbinări blocate în rețelele de canalizare, Apa Nova poate interveni pentru a efectua lucrări de desfundare și remediere a problemelor.

Este important să contactați Apa Nova în cazul unor astfel de probleme, pentru a solicita intervenția echipei specializate în desfundarea canalizării.

Tehnicienii de la Apa Nova sunt echipați cu instrumentele speciale și au experiența necesară pentru a rezolva diversele probleme legate de canalizare.

Daca ai canalul infundat poti apela la serviciul de relatii clienti prin rubrica Contact Apa Nova astfel incat o echipa sa se deplaseze catre zona in care locuieti pentru a remedia problemele.

Contact Apa Nova pentru presiune scazuta

Poti anunta presiunea scazuta a apei furnizate la adresa: Apa Nova contact serviciul de relatii clienti.

Presiunea normală a apei în rețeaua Apa Nova București poate varia în funcție de diverse factori, inclusiv de locație, de oraș și de momentul zilei. În general, presiunea apei în rețea este menținută la valori adecvate pentru asigurarea unei distribuții corespunzătoare a apei potabile către consumatorii din Bucuresti.

Astfel in București, presiunea apei potabile în rețeaua Apa Nova poate fi în jurul valorii de 2-4 bar, în funcție de locație și de alte variabile. Această presiune este suficientă pentru a asigura un flux adecvat de apă către consumatori în gospodării, clădiri și întreprinderi.

Este important de menționat că presiunea apei poate să varieze în funcție de consumul de apă dintr-o zonă într-un anumit moment, de astfel, în timpul orelor de vârf, când cererea de apă este mai mare, presiunea apei poate scădea ușor.

Iti mai recomandam sa citesti si articolul nostru despre: Unde anunti deranjamente electrice?

Dacă întâmpinați probleme legate de presiunea apei în rețeaua Apa Nova București, sau dacă observați variații semnificative ale presiunii, este recomandat să contactați Apa Nova pentru a investiga și remedia problema, dacă este necesar.

Modul de contact Apa Nova Bucuresti este exemplificat in acest articol si va putem spune, faptul ca, echipa de asistenta de la Apa Nova raspunde rapid la solicitarile clientilor sai prin serviciul de contact relatii clienti Apa Nova Bucuresti.

website oficial: apanovabucuresti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Activare roaming Vodafone – abonament si cartela

Cum activezi serviciul de roaming Vodafone pentru abonament si...

Contact Telekom serviciul de relatii cu clientii

Contact Telekom Romania pentru informatii despre facturi, cartele sau...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.