AcasăAplicatiiAplicatia MyEngie - contul tau Engie

Aplicatia MyEngie – contul tau Engie

Aplicatia MyEngie este o aplicatie dezvoltata de compania ENGIE pentru clientii sai din Romania. Daca ai contract cu Engie atunci aplicatia MyEngie te poate ajuta in gestionarea contractului tau cu furnizorul Engie.

Aplicatia MYENGIE  se poate descarca gratuit din magazinul de aplicatie in functie de dispozitivul pe care se doreste instalarea.

Aplicatia MyEngie se poate folosi si prin intermediul unui PC daca doriti sa accesati contul dvs de client Engie – Vezi autentificare app

conectare aplicatia my engie

MyEngie contul meu Engie

Enumeram in cele ce urmeaza beneficiile utilizarii aplicatie MyEngie astfel incat daca inca nu o folosesti poate ca acum este momentul.

 1. Plătești facturile mai simplu, mai rapid.  Poți plăti în același timp toate facturile tale de energie – fie de gaze naturale, fie de energie electrică, de pe oricare dintre adresele tale de consum. La final poți salva datele cardului tău, iar la următoarea plată nu va mai fi nevoie să le completezi. Mai mult, poți salva până la trei carduri bancare. Simplu și sigur.
 2.  Programezi serviciile tehnice la timp.  Este important să te asiguri că programezi la timp serviciile tehnice periodice de verificare și revizie. Acum poți face asta rapid, și din aplicația mobilă. Alegi serviciul tehnic, verifici intervalele disponibile și salvezi programarea. Și gata! Rapid, de oriunde te-ai afla.
 3. Transmiți indexul direct din aplicație.  Poți transmite lunar indexul autocitit și în fiecare lună plătești exact atât cât consumi. Poți face asta doar în perioada de transmitere și îl poți înregistra fie completându-l, fie prin scanarea contorului cu camera foto a dispozitivului mobil.
 4. Te bucuri de un design intuitiv și un cont personalizat pe care-l vei folosi foarte usor si rapid in gestionarea functiilor din aplicatie.

Transmite un index prin aplicatia MyEngie

Indexul autocitit reprezinta punctul cheie in relatia ta cu Engie, astfel este indicat sa trimiti un index de consum direct din aplicatie pentru a plati un consum real si nu estimat.

 1. Accesează secțiunea Index.
 2. Dacă te afli în perioada de transmitere a indexului, vei avea activ câmpul în care poți completa indexul autocitit. Pentru gaze naturale ai și opțiunea de a scana contorul cu camera dispozitivului mobil.
 3. Apasă butonul Transmite indexulși ai terminat!

Aplicatia MyEngie este utila pentru:

- Advertisement -
 1. plata facturilor Engie;
 2. Transmiterea indexului la Engie Romania;
 3. Evidenta istoricul de consum de unde poti face estimari de facturare;
 4. Accesul mai rapid la serviciul de suport si asistenta clienti Engie.

Cu ajutorul aplicatie de la Engie poti avea acces la cele mai bune oferte dar si la promotiile si campaniile promotionale Engie. Beneficiaza de cel mai bun pret la gaze folosind promotiile din aplicatia MyEngie.

Iti recomandam sa urmaresti si modalitatile de contact Hidroelectrica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact DPD Romania – Telefon relatii clienti

DPD România este o companie de curierat din România...

Contact Cec Bank – Call center Relatii clienti

Care sunt modalitatile de contact Cec Bank serviciul de...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.