AcasăUtileContact PPC Energie - Relatii cu clienti

Contact PPC Energie – Relatii cu clienti

Afla totul despre modul de contact PPC Energie serviciul de relatii cu clientii. Ai nevoie de suport si informatii despre serviciile PPC Energie compania care a preluat portofoliul de clienti Enel din Romania.

Serviciul de relatii clienti PPC Energie poate fi contactat prin mai multe moduri pe care le vom exemplifica in cadrul acestui articol in care abordam direct modul de contact PPC Energie.

PPC Energie contact relatii cu clientii

Daca esti in situatia in care ai nevoie de suport si ajutor de la serviciile de relatii cu clientii PPC Energie iata care sunt metodele cele mai eficiente prin care poti contactat serviciul lor de suport.

 • Contact PPC Energie – telefon call center  021 9977 de luni pana vineri de la ora: 8:00 la 20:00
 • Intra in contact cu operatorii PPC Energie prin CHAT LIVE disponibil la rubrica contact PPC Energie Romania;
 • Poti trimite o scrisoare pe adresa PPC Energie Romania:  Bulevard Mircea Vodă, nr. 30, etaj 6, camera 6.8, sector 3, București.
 • Serviciul de relatii cu clienti PPC Energie poate fi contactat si prin intermediul aplicatiei PPC denumita myPPC.

Contact PPC deranjamente servicii clienti

Deranjamentele in reteaua PPC Energie pot fi anuntate la numerele de telefon afisate mai jos sau prin intermediul aplicatiei myPPC.

Deranjamente PPC Energie servicii Tehnice 24h/7 – 0800.070.444 (TelVerde, număr apelabil gratuit de pe teritoriul național)

 • Arad: 0257 929
 • Caraș-Severin: 0255 929
 • Hunedoara: 0254 929
 • Timiș: 0256 929
 • Deranjamente PPC București: 021-9291
 • Contact PPC Energie Giurgiu: 021 9291
 • Ilfov: 021 9291.

Transmitere index PPC Energie 

Cel mai indicat mod prin care se poate transmite indexul autocitit la PPC Energie este bineteles aplicatia myPPC insa daca alegi sa transmiti indesul telefonic iata care sunt metodele.

- Advertisement -

Contact PPC pentru transmitere index autocitit

 • Prin apel telefonic la 0800 07 07 01 (apel gratuit) – pentru contracte încheiate în piața concurențială.
 • Prin apel telefonic la 0800 07 08 09 (apel gratuit) – pentru contracte încheiate în regim reglementat (serviciu universal, clienți inactivi și clienți preluați în regim de ultimă instanță).
 • Prin intermediul aplicației myPPC, în secțiunea Index.
 • Trimite index PPC Energy printr-un apel telefonic la numărul de telefon 021 9977 (apel cu tarif normal), tasta 1.

PPC Energy este una dintre cele mai mari companii energetice din Europa, având sediul în Grecia, și oferă o varietate de servicii și produse legate de electricitate și gaz. Iată câteva dintre principalele sale servicii:

 • Furnizarea de energie electrică și gaz: PPC Energie asigură livrarea de electricitate și gaz natural pentru consumatori casnici, sau clienti business și industrii.
 • Producția de energie electrică: PPC Energy administrează mai multe centrale electrice și investește în surse de energie regenerabilă, cum ar fi energia eoliană și solară.
 • Gestionarea rețelelor: PPC Energy administrează și întreține rețelele de distribuție și transmisie a energiei electrice, asigurând livrarea sigură și eficientă a energiei către consumatori.
 • De asemenea, compania dezvoltă și implementează tehnologii inovatoare pentru monitorizarea și controlul rețelelor electrice, precum și pentru gestionarea consumului de energie.

Contact PPC Energie Muntenia

Pentru a intra în contact cu un consultant PPC Energie Muntenia sau PPC Energie, clienții pot utiliza următoarele numere de telefon: 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România) sau 0040.372.436.436 (număr apelabil din străinătate), în timpul programului, respectiv L-V: 8:00 – 20:00.

Factura PPC Energie Romania

De regula serviciul de relatii cu clientii este apelat atunci cand avem nedumeriri legate de factura primita din partea PPC Energie.

Pe facturile PPC Energie regaism informatii esentiale despre:

Detalii despre consum: Acestă secțiune prezintă cantitatea de energie electrică utilizată în perioada de facturare și tarifele aplicate pentru această utilizare.

Costuri: Factura va arăta suma totală de plată, care poate include diverse componente precum tariful pentru energia consumată, taxe de distribuție și transport, TVA și alte taxe sau costuri suplimentare.

Informații despre client: Factura va conține detalii despre client, inclusiv numele și adresa acestuia, numărul de contract și alte informații de identificare.

Date de plată: Factura va indica termenul de plată și modalitățile disponibile pentru efectuarea plății.

Informații suplimentare: Factura poate conține și alte informații relevante, cum ar fi sfaturi pentru economisirea energiei sau notificări despre serviciile furnizorului.

Pentru orice informatie legata de serviciile PPC Energie va recomandam sa intrati in contact cu operatorii serviciului de suport clienti prin rubrica de contact PPC Energie.

Pentru cei ce doresc sa obtine informatii despre modul de transmitere index la Hidroelectrica pot citi pe larg articolul despre index Hidroelectrica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact Tarom – Call center Relatii cu clientii

Care sunt modalitatile de contact Tarom pentru informatii zboruri,...

Contact Raiffeisen Bank – call center

Care sunt modalitatile de contact Raiffeisen Bank daca este...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.