AcasăUtileContact Sodexo - Asistenta clienti

Contact Sodexo – Asistenta clienti

Grupul Sodexo este prezent în România prin compania Sodexo Pass România – Benefits& Rewards Services, fiind in prezent lider de piață în domeniul beneficiilor extra-salariale și al serviciilor care îmbunătățesc calitatea vieții angajaților.

Care sunt modalitatile de contact Sodexo pentru parteneri, firme sau utilizatorii cardurilor Sodexo. Va propunem o analiza asupra modului prin care vei relationa cu departamentul de relatii cu clientii Sodexo Romania.

Sodexo contact clienti

Pentru a intra in contact cu Sodexo prin telefon, avem la dispoziție următoarele numere afisate in cele ce urmeaza:

 • Contact Sodexo Romania daca ești un client/comerciant: 021.204.46.46
 • Dacă ești beneficiar card de masă: 021.207.27.27 (între orele 7:00 și 22:00)
 • Pentru un potențial client/prospect avem numarul de contact: 021.204.46.46
 • Fax: 021 208 91 00 – 0372 15 16 16.

Adresa Sodexo: B-dul Dimitrie Pompeiu nr. 9 – 9A, Iride Business Park – clădirea 19, etaj 3, Bucuresti, Sector 2, 020335, Romania.

 • E-mail: info.ro@sodexo.com
 • Denumire juridica: Pluxee Romania SRL
 • Fax: 021 208 91 00 – 0372 15 16 16

Servicii oferite de grupul Sodexo

Enumeram pe scurt in cele ce urmeaza care sunt serviciile si optiunile pentru clientii Sodexo:

 • Card de masă (Gusto Pass) – destinate alimentelor sau consumației la restaurant;
 • Card cadou (Cadou Pass) – permit achiziționarea unei game largi de produse și servicii, în general de natură non-alimentară;
 • Card de vacanță (Turist Pass) – oferite angajaților pentru petrecerea vacanței în România;
 • Card cultural (Cultura Pass)
 • Tichete de creșă (Primul Pass) – pentru angajații părinți care au copii cu vârsta până în 3 ani, ce asigură plata (integrală sau parțială) creșei copiilor
 • Tichete sociale (Viva Pass) – rezervate categoriilor sociale defavorizat.

Cele mai raspandite servicii oferite de Sodexo sunt cardurile de masa sau tichetele de masa raspandite in Romania la nenumarate companii si firme.

Card de masă Pluxee Gusto

Pluxee Gusto este beneficiul dedicat unui stil de alimentație sănătos. Orice companie poate acorda tichete de masă în valoare de până la 35 de lei / zi lucrată, sumă ce acoperă un meniu nutritiv crescând puterea de cumpărare a fiecărui angajat.

- Advertisement -

Voucherele de vacanță se acordă în orice perioada a anului și au o perioada de valabilitate de un an de la dată alimentării pentru voucherele emise pe suport electronic.

Cei de la Sodexo pot fi contactati si prin formularul de contact disponibil pe site-ul oficial, completand corect solicitarea dvs prin formularul de contact.

Cardul de masă poate fi utilizat contactless la restaurante, supermarketuri, hipermarketuri și unități alimentare din întreaga țară. De asemenea, poate fi folosit pe platformele Tazz, Bringo și Sezamo.

Sumele acordate pe cardul de masă beneficiază de 100% deductibilitate si exceptare de la plata taxelor salariale. Astfel, oferă o mai mare putere de cumpărare și te ajută să păstrezi bugetul sub control.

Iti recomandam sa descoperi aplicatia MyElectrica de la Electrica Furnizare.

Activare card sodexo

Cardul Sodexo poate fi activat in doua modalitati:

 1.  Acceseaza aplicatia MySodexo, meniul Portofel, selecteaza cardul pe care doresti sa-l activezi, apasa pe iconita din coltul stanga sus , si alege optiunea „Activeaza acest card”;
 2.  Poti sa-l activezi direct intr-unul dintre magazinele partenere, prin introducerea cardului in POS si tastarea codului PIN. Ulterior, poti utiliza cardul folosind plata contacless.

MySodexo Romania este portofelul tau digital ce contine toate cardurile tale Sodexo. Pentru orice intrebare legata de activare card Sodexo poti suna la numerele de telefon afisate mai sus din rubrica contact Sodexo.

Website oficial: sodexo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact Tarom – Call center Relatii cu clientii

Care sunt modalitatile de contact Tarom pentru informatii zboruri,...

Contact Raiffeisen Bank – call center

Care sunt modalitatile de contact Raiffeisen Bank daca este...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.