AcasăAplicatiiGhidul de instalare messenger Facebook

Ghidul de instalare messenger Facebook

Instalare messenger pentru Facebook.

Aplicatia Messenger de la Facebook este o aplicație de mesagerie dezvoltată de Facebook, care permite utilizatorilor să trimită mesaje text, să facă apeluri audio și video, să trimită și să primească fotografii și clipuri video, să trimită sticker-e, etc.

Inițial, Messenger era integrat în aplicația principală Facebook, însă în 2014 a devenit o aplicație separată. In ghidul nostru de astazi vom analiza modul de intalare messenger pentru dispozitivele mobile cu Android si IOS.

Instalare Messenger app

Pentru a instala Messenger pe dispozitivul tău mobil, urmează acești pași:

 1. Deschide magazinul de aplicații de pe dispozitivul tău mobil. Pe dispozitivele cu sistem de operare Android, acesta este Google Play Store, iar pe dispozitivele iOS (iPhone, iPad), acesta este App Store.
 2. Caută „Messenger” în bara de căutare a magazinului de aplicații.
 3. Selectează aplicația „Messenger” dezvoltată de Facebook dupa care urmeaza pasul urmator pentru instalare messenger;
 4. Apasă pe butonul „Instalare” sau „Descărcare” pentru a descărca și a instala aplicația pe dispozitivul tău.
 5. După ce instalarea este finalizată, deschide aplicația Messenger și urmează instrucțiunile pentru a-ți conecta contul de Facebook sau pentru a crea un cont nou, dacă nu ai deja unul.

Pentru a instala Messenger pe computer, poți accesa platforma Messenger pe site-ul web al Facebook. Pur și simplu deschide un browser web și caută „Messenger Facebook”. Pe pagina rezultată, vei găsi un buton sau un link pentru a accesa Messenger pe web. Apoi, urmează instrucțiunile pentru a te conecta la contul tău de Facebook sau pentru a crea unul nou.

Utilizare messenger de la Facebook

instalare messenger facebook

Pentru a utiliza aplicatia Messenger, urmează acești pași de bază:

- Advertisement -
 1. Conectează-te sau creează un cont: Dacă ai deja un cont de Facebook, poți să te conectezi la Messenger folosindu-l. Dacă nu ai un cont de Facebook, poți să-ți creezi unul sau să utilizezi Messenger fără un cont de Facebook, în funcție de opțiunile disponibile în țara ta.
 2. Poți să găsești și să adaugi persoane cu care să vorbești folosind căutarea din aplicație. De asemenea, poți să vezi sugestii de prieteni sau contacte din agenda ta telefonică.
 3. Trimiterea de mesaje: După ce ai adăugat prieteni sau contacte, poți să trimiți mesaje text, fotografii, clipuri video, sticker-e sau orice alt conținut suportat de Messenger.
 4. Apeluri audio și video: Poți să faci apeluri audio sau video către prietenii tăi folosind funcția de apeluri din Messenger.
 5. Grupuri: Poți să creezi grupuri de conversație pentru a vorbi cu mai multe persoane simultan sau să te alături grupurilor existente.
 6. Setări și personalizare: În setările aplicației, poți să personalizezi aspectul și comportamentul Messenger, precum și să configurezi notificările și alte preferințe.
 7. Messenger oferă suport pentru integrarea cu alte aplicații și servicii, permițându-ți să trimiți GIF-uri, să comanzi produse, să faci rezervări și multe altele, direct din aplicație.

Descarca messenger pentru Android si IOS

Inainte de procesul de instalare messenger, este necesar sa descarcam aplicatia din magazinul de aplicatii disponibil pe sistemul tau de operare astfel:

 • Descarca messenger pentru Android – Google Play
 • Instalare mesenger pentru dispozitivele cu IOS – appStore.

Recomandam utilizarea aplicatiei messenger de la Facebook, instaland cea mai noua versiune disponibila.

Pe măsură ce explorezi aplicația, vei descoperi mai multe funcții și opțiuni disponibile pentru a-ți îmbunătăți experiența de mesagerie.

Iti recomandam sa utilizezi noua aplicatie myPPC utila clientilor PPC Energy fost Enel. Asadar retineti messenger este o aplicatie individuala pentru mesagerie, asociata contului de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact Tarom – Call center Relatii cu clientii

Care sunt modalitatile de contact Tarom pentru informatii zboruri,...

Contact Raiffeisen Bank – call center

Care sunt modalitatile de contact Raiffeisen Bank daca este...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.