AcasăMediaPortare DIGI Abonament Mobil

Portare DIGI Abonament Mobil

Cum poti sa efectuezi portare in reteua Digi Mobil pentru unul sau mai multe numere de telefon. Analizam oferta la portare in reteaua de telefonie mobila DIGI.

Prin procesul de portare DIGI poti trece unul sau mai multe numere de telefon mobil de la furnizorul actual in reteaua de telefonie DIGI Mobil.

Ghid de Portare DIGI abonament

Procesul de portare la DIGI implica completarea unei cereri si depunerea unor acte la punctele de prezenta DIGI din orasul tau.

Acte necesare portare DIGI mobil – abonament telefonie mobila DIGI

 1. actul de identitate;
 2. ultima factura achitata la actulalul tau furnizor;
 3. vei completa cererea de portare – disponibila online sau la ghiseu.
 4. cererea tip pentru portarea la DIGI  trebuie depusă la operatorul spre care vrei să portezi numărul (DIGI) împreună cu o copie după actul de identitate şi o copie după ultima factură emisă de furnizorul donor.

Pentru relatii suplimentare  in legatura cu procesul de portare DIGI poti intr ain contact cu echipa de asistenta si suport clienti noi sau existenti de la Digi astfel:

 • Trimite un Email pe adresa clienti@rcs-rds.ro
 • Relații cu clienții Digi (Bucuresti 031.400.4414; alte judete 03xx.400414)
 • Magazinele Digi din toata tara.

De regula furnizorii de telefonie mobila au oferte speciale la portare astfel daca alegi sa portezi un numar sau mai multe numere de telefon la DIGI poti beneficia de reduceri pentru o anumita perioada de timp.

In general abonamentele Digi Mobil au cele mai bune preturi daca ne uitam la facilitatile incluse in abonament si aici facem referire la minute nelimitate si trafic de internet foarte mare.

- Advertisement -

Cat dureaza portarea la DIGI?

Procesul de portare DIGI nu ar trebui sa dureze mai mult de 3 zile. Totusi este bine sa stabileşti împreună cu operatorul data la care vrei să se efectueze portarea – în condiţii normale 3 zile lucrătoare de la depunerea cererii, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare.

In perioada in care se face portarea este posibil ca pentru o scurta perioada de timp sa nu poti beneficia de serviciile mobile nici voce dar nici date mobile. De regula vei primi un mesaj dupa ce procesul de portare la Digi s-a incheiat.

Oferta DIGI la portare abonament in 2024

Daca alegi sa te portezi in reteua Digi RCS-RDS vei beneficia de o serie de reduceri care se vor aplica in momentul in care alegi sa portezi unul sau mai multe numere de telefon.

Tarife abonamente DIGI la Portare:

 • 1 numar portat – pret abonament DIGI 2,5 euro TVA inclus pe o perioada de 4 luni;
 • 2 numere portate – platesti abonamentul DIGI pret de 6 luni 2 euro Tva inclus;
 • 3 numere portate la Digi – abonament 1,75 euro timp de 8 luni tva inclus;
 • Pentru 4 numere portate in reteua DIGI Mobil ai un abonament de 1,5 euro timp de 12 luni tva incus.

Oferta DIGI la portare poate sa varieze in functie de promotiile si campaniile publicitare derulate de companie. O serie de reduceri sunt aplicate si daca alegi sa prelungesti un abonament Digi existent la telefonie si televiziune prin cablu Digi.

Conform cu datele oficiale anul acesta cei mi multi clienti ai altor companii de telefonie din Romania au ales sa se porteze in reteua Digi Mobil. Calitatea serviciilor mobile Digi a crescut simtitor iar acest lucru nu poate fi decat un plus pentru telefonia mobila DIGI.

Portabilitatea implică automat terminarea contractului cu operatorul curent, în conformitate cu clauzele de reziliere prevăzute în cadrul acestuia (facturi emise, penalități de reziliere, returnarea echipamentelor primite promoțional cu discount de 100% al chiriei lunare).

Viteze de acces in reteua Digi Mobil 4G

 • 100 Mbps download și 10 Mbps upload viteză maximă estimată în rețeaua 4G (2600 Mhz banda 38 – TDD)
 • 75 Mbps download și 21 Mbps upload viteză maximă estimată în rețeaua 4G (2100 Mhz banda 1 – FDD).

Acoperirea retelei 5G este acum activa in marile orase precum Bucuresti, Arad, Timisoara, Sibiu, Craiova ,etc.

Digi lucreaza constant la inbunatatirea serviciilor de telefonie mobila si astfel va creste treptat si accesul in reteua 5G unde vom avea viteze de acces in internet mult mai mari fata de o conexiune 4G.

Te invitam sa citesti articolul nostru despre modul de activare Roaming la Digi Mobil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ghidul de instalare messenger Facebook

Instalare messenger pentru Facebook. Aplicatia Messenger de la Facebook este...

Aplicatia myPPC pentru Android si IOS

myPPC este aplicatia lansata de PPC Energy compania care...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.