AcasăUtileVerificare RAR - Verificare raport VIN RAR

Verificare RAR – Verificare raport VIN RAR

Verificarea RAR sau a raportului VIN este la indemana oricarei persoane care deţine sau intenţionează să achiziţioneze un vehicul pentru a verifica istoricul acestuia.

Pentru verificare RAR VIN este necesar ca maşina să fi trecut cel puţin o dată pe la RAR.

Multe servicii de verificare a istoricului auto îți vor cere detaliile de înregistrare ale vehiculului, numerele de înmatriculare și alte informații necesare pentru verificare VIN sau RAR.

Verificare RAR – istoric vehicul

Acum ai la dispozitie mai multe instrumente cu ajutorul carora putem depista daca o masina are un numar de kilometri reali, nu are daune majore si nu este implicata intr-o frauda.

  • Verificare RAR – Datele se obţin dacă solicitantul introduce în aplicaţia „ISTORIC VEHICUL” adresa de email şi numărul de identificare al vehiculului în cauză (seria de caroserie/şasiu).
  • Aplicaţia va genera un cod de acces, îl va expedia pe adresa de email introdusă şi, după validarea lui, va furniza către aceeaşi adresă de email informaţiile pe care le-am considerat utile pentru deţinătorul sau viitorul deţinător al unui vehicul.

codul VIN este singura unealtă infailibilă de identificare – rămâne neschimbat din momentul în care mașina iese pe ușile fabricii. Acest lucru ne permite să aflăm informații despre vehicule, indiferent de locurile prin care-au trecut.

Verificarea unei mașini pe baza numărului de șasiu sau numărului de înmatriculare oferă proprietarilor de autovehicule acces rapid și convenabil la informații despre mașinile lor. Acest serviciu poate ajuta la identificarea eventualelor probleme sau rechemări ale producătorului, pentru a asigura siguranța și performanța vehiculului.

Unde găsesc numărul VIN?

Numărul de șasiu se găsește cel mai ușor pe eticheta de indentificare aflată deobicei în partea stângă a bordului. Această etichetă este amplasată, în general, în jumătatea din față, pe un element nedemontabil din interior, pe stâlpul mașinii sau pe pragul primei uși.

Verificare ITP

Verificarea ITP se poate face daca nu esti sigur cand iti expira ITP-ul sau nu esti sigur cand a fost efectuat. Registrul Auto Roman ofera posibilitatea de a verifica daca inspectia tehnica periodica a masinii dumneavoastra este valabila – daca a fost inregistrata in baza de date.

Verificarea RAR sau verificarea ITP se face prin modulele de verificare oferite de RAR astfel identificam in cele ce urmeaza unde verifici ITP si RAR istoric:

Verificarea RAR este utila tuturor celor ce isi doresc o masina second hand iar corectitudinea datelor oferite de vanzator poate fi pusa in anumite situatii la indoiala.

Iti recomandam sa urmaresti articolul nostru despre Taxa RAR preturi in 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acte necesare Pasaport – Taxa eliberare Pasaport

Care sunt actele necesare pentru eliberarea unui pasaport si...

Unde poti anunta Deranjamente electrice

Deranjamentele electrice sunt avarii in reteaua de distributie catre...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.