AcasăUtileContact DHL Romania - Telefon Relatii clienti

Contact DHL Romania – Telefon Relatii clienti

Compania de curierat DHL a intrat si pe piata romaneasca cu peste 30 de ani in urma, ajungand sa se numere printre principalele firme de curierat care activeaza la nivel local in Romania.

Va propunem o analiza si o sinteza rapida asupra modalitatilor de contact DHL Romania pentru serviciile de curierat extern pe care compania le ofera in mod expres. Datorita extinderii platformelor de comert online, firmele de curierat sunt din ce in ce mai solicitate deasemenea si departamentele de relatii clienti.

Contact relatii clienti DHL

Exemplificam modul de contact DHL Express dar si numerele de telefon pentru asistenta si suport serviciu de relatii clienti DHL.

  • Telefon DHL Express 021 222 1 777  serviciul call center relatii clienti 
  • Serviciul de asistență vamală DHL – 021 206 7120
  • Contact DHL pe WtasApp – serviciul relatii clienti DHL colete si curieri – Deschide pagina DHL
  • intra in contact pe email cu echipa de asistenta DHL Express la adresa de email: ro_customerservice@dhl.com

Compania sau firma de curierat DHL este o divizie a Deutsche Post cu o prezentă de peste 30 de ani pe piața din România, unde are aproape 600 de angajați, operează cu 3 aeronave și deține o flotă de peste 200 de mașini.

Program relatii clienti DHL Romania

Pentru a intra in contact cu echipa de suport de la DHL, este necesar sa apelati serviciul de relatii clienti departamentul call center din Romania in intervalul programului de lucru dupa cum urmeaza:

  • Program call center DHL Romania: Luni – Vineri 8:00 – 18:00
  • Sediul central al DHL Express Romania  este pe Calea Floreasca, nr.169A, etaj 8, sector 1, Bucuresti, Romania.

Reclamatii si sesizari DHL Romania

La fel ca si in cazul altor companii de curierat precum Fan Courier sau Sameday, exista posibilitatea de a avea anumite probleme sau situatii deosebite in care suntem nevoiti sa apelam sa serviciul de relatii clienti pentru a depune o reclamatie la DHL.

Reclamatii cu expedierea coletelor DHL?

În cazul în care expedierea dvs nu a ajuns în 10 zile de la timpul estimat de livrare, vă rugăm să contactați expeditorul, comerciantul sau magazinul online. Expeditorul poate reclama coletul pierdut la DHL prin metodele de contact amintite ceva mai sus.

- Advertisement -

In cazul incare coletul a fost ratacit in depozite sau pierdul (lucru foarte rar) va sugeram sa intrati in contact cu echipa de asistenta si suport de la DHL.

Diviziile DHL Romania

  • DHL Express
  • DHL Global Forwarding
  • DHL Freight
  • DHL eCommerce.

DHL are integrare cu cele mai populare platforme de comert electronic astfel daca folosesti, WooCoomerce sau PrestaShop inclusiv Shopify si Adobe Commerce, ai acces la module de integrare DHL in magazinul online.

Daca folositi DHL curier Express si aveti nevoie de suport nu ezitati sa obtineti ajutor de la departamentul dedicat de relatii clienti DHL Romania.

La scurt timp după înființare, DHL s-a bucurat de o creștere rapidă în întreaga lume. Astăzi, DHL este cea mai mare companie de logistică din lume, cu peste 600.000 de angajați și cu birouri în peste 220 de țări și de teritorii. Cu siguranta prezenta DHL in Romania va fi in continua dezvoltare astfel incat partenerii DHL sa fie pe deplin multumiti.

Tarife preferențiale la DHL

Prețurile DHL sunt extrem de competitive, cunoscute în avans si bazate pe volum, pentru expedierea expres direct la domiciliu fac costurile previzibile și ușor de gestionat.

Cu interfața sa intuitivă, MyDHL+ este solutia optima creata de DHL Romania pentru clientii sai. Astfel cu MyDHL, puteți importa, exporta, programa o preluare, urmări expedieri și plăti facturi mai ușor ca niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact DPD Romania – Telefon relatii clienti

DPD România este o companie de curierat din România...

Contact Cec Bank – Call center Relatii clienti

Care sunt modalitatile de contact Cec Bank serviciul de...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.