AcasăUtileContact Raiffeisen Bank - call center

Contact Raiffeisen Bank – call center

Care sunt modalitatile de contact Raiffeisen Bank daca este client sau iti doresti o colaborare cu Raiffeisen Bank Romania. Identificam datele de contact pentru a puta intra in legatura cu operatorii serviciului de call center Raiffeisen Bank.

Raiffeisen bank contact call center non stop

Oricand si oriunde la dispozitia clientilor, Raiffeisen Bank ofera clientilor sau mai multe modalitati prin care puteti intra in contact cu personalul serviciului de relatii cu clientii Raiffeisen Bank.

Număr de telefon Raiffeisen Bank

Prin apel la numarul de telefon afisat mai jos puteti intra in contact cu operatorii serviciului de call center Raiffeisen Bank contact serviciul de relatii cu clientii.

 • Contact telefonic Raiffeisen Bank: *2000 – număr cu tarif normal, apelabil în orice rețea mobilă din România.
 • Call center Raiffeisen: 021 306 3002 – numar cu tarif normal, apelabil din orice rețea din România sau din străinatate;
 • 0800 800 555 – linie telefonica gratuită dedicată clienților cu dificultăți financiare.

Program Call Center contact Raiffeisen Bank: Luni – vineri 8:00 – 22:00; sambătă 9:00 – 17:30.

Contact pe chat Raiffeisen Bank

Optiunile de contact pe chat sunt urmatoarele:

Date de contact Raiffeisen prin posta Romana

Adresa Raiffeisen bank, Sediul central: Clădirea de birouri FCC, Calea Floreasca, nr. 246D, sector 1, cod poștal 014476, București

Adresa pentru primirea și procesarea popririlor:  Centrul Operațional Brasov: Strada Turnului, nr. 5, Cladirea Aripa de Vest, Zona IV, cod postal 500152, Brasov.

- Advertisement -

Numar de telefon Raiffeisen contact * 2000.

Deschidere cont Raiffeisen Bank Romania

Pentru cei interesați să deschidă un cont bancar la Raiffeisen, procesul este accesibil și rapid fiind acum mult mai usor de realizat si online prin intermediul rubricilor disponibile pe site-ul Raiffesen bank.

Banca pune la dispoziția clienților săi diverse servicii bancare, facilitând gestionarea eficientă a finanțelor personale sau de afaceri.

Exemplificam pașii esențiali pentru deschiderea unui cont bancar la Raiffeisen:

Documente Necesare: Înainte de a începe procesul, asigurați-vă că aveți pregătite următoarele documente: actul de identitate (carte de identitate sau pașaport), dovada de rezidență (factură de utilități sau extras bancar), documente de venit (adeverință de salariu sau alte surse de venit) și alte documente solicitate de bancă.

Alegerea Tipului de Cont: Raiffeisen oferă diverse tipuri de conturi bancare pentru a satisface diferite nevoi. Puteți opta pentru un cont curent pentru tranzacții zilnice, un cont de economii pentru economisire, un cont de afaceri pentru activități comerciale sau alte variante disponibile.

Accesarea Formularului de Solicitare: Formularul pentru deschiderea contului este disponibil pe site-ul băncii sau poate fi obținut de la oricare dintre sucursalele sale. Completați formularul cu atenție, asigurându-vă că toate informațiile furnizate sunt corecte și actualizate.

Depunerea Formularului: După completarea formularului, decideți modalitatea de depunere a cererii. De regula bancile permit depunerea online a documentelor, insa altele pot solicita prezența fizică la o sucursală locală.

Verificarea Documentelor: După depunerea cererii, banca va verifica documentele și informațiile furnizate. Acest proces poate dura puțin timp, iar banca poate solicita documente suplimentare sau clarificări, dacă este necesar.

Contactează serviciul de call center Raiffeisen Bank

Serviciul de call center Raiffesisen România oferă multiple beneficii și suport clienților săi, facilitând accesul rapid la informații și soluții pentru diverse nevoi bancare. Iată cum te poate ajuta un astfel de serviciu:

  1. Informații Generale: Poți obține detalii despre produsele și serviciile bancii, cum ar fi tipurile de conturi, carduri de credit, împrumuturi, și alte oferte disponibile la Raiffeisen Bank Romania.
  2. Call center-ul oferă suport imediat pentru diverse probleme, cum ar fi blocarea unui card pierdut sau furat, resetarea parolelor, și alte urgențe la Raiffeisen Bank.
  3. Tranzacții și Operațiuni: Poți realiza diverse operațiuni bancare prin telefon, precum transferuri de bani, plăți de facturi, și verificarea soldului contului.
  4. Consultanță Personalizată: Operatorii pot oferi consultanță personalizată în funcție de nevoile tale financiare, ajutându-te să iei decizii informate cu privire la economii, investiții sau credite.
  5. Rezolvarea Problemelor: Dacă întâmpini dificultăți sau ai nelămuriri cu privire la serviciile bancare, call center-ul te poate ghida și oferi soluții eficiente pentru rezolvarea acestora.
  6. Programare la Sucursale: Poți solicita programări la sucursalele băncii pentru servicii care necesită prezența fizică, economisind astfel timp și evitând aglomerația de la ghiseu.
  7. Suport Tehnic: În cazul în care întâmpini probleme cu platformele online ale băncii, cum ar fi internet banking sau aplicația mobilă, call center-ul poate oferi asistență tehnică pentru rezolvarea acestora.
  8. Informații despre Promoții și Oferte: Poți afla despre promoțiile și ofertele speciale ale băncii, beneficiind astfel de reduceri și avantaje suplimentare.

Serviciul de call center Raiffeisen Bank este esențial pentru o experiență bancară eficientă și convenabilă, oferind suport rapid și accesibil ori de câte ori ai nevoie.

Cele mai frecvente probleme întâmpinate de clienții Raiffeisen Bank sunt legate de diverse aspecte ale serviciilor bancare, inclusiv probleme tehnice, comunicare și servicii clienți.

Am identificam o listă a acestor probleme, bazată pe feedback-ul clienților și rapoartele disponibile in mediul online:

Probleme Tehnice cu Internet Banking și Aplicația Mobilă Raiffeisen Bank

 • Acces dificil sau erori frecvente la logare sau setare parola aplicatie.
 • Funcționalități indisponibile sau timp de răspuns lent.
 • Probleme cu actualizarea aplicației sau incompatibilități cu anumite dispozitive.

Probleme cu Cardurile de Debit și Credit:

 • Blocarea nejustificată a cardurilor.
 • Dificultăți în activarea cardurilor noi.
 • Comisioane neașteptate la tranzacții internaționale.

Multi clienti au reclamat un Timp de așteptare lung la call center insa aici avem acum mai multe optiuni disponibile tocmai pentru a facilita accesul mai rapid la serviciul de suport Raiffeisen Bank.

Contact Raiffeisen Bank Romania – website oficial 

Te poate interesa si modul princare poti interactiona cu serviciul de relatii clienti de la Banca Transilvania, o alta optiune in serviciile bancare din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact Tarom – Call center Relatii cu clientii

Care sunt modalitatile de contact Tarom pentru informatii zboruri,...

Contact PPC Energie – Relatii cu clienti

Afla totul despre modul de contact PPC Energie serviciul...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.