AcasăUtilePC Garage - Contact relatii cu clientii

PC Garage – Contact relatii cu clientii

Care sunt modalitatile de contact PC Garage pentru asistenta si suport clienti in vederea garantiilor sau a returnarii de produse in magazinul Pc Garage.

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania. PC Garage numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe siteul www.pcgarage.ro si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup.

Magazinul a devenit unul dintre cele mai apreciate magazine online unde poti sa gasesti cele mai multe componente pentru PC.

Comunitatea My Garage inregistreaza peste 60.000 membri, aproximativ 450.000 vizite in fiecare luna si peste 1400 review-uri realizate de clientii PC Garage.

Contact PC Garange – garantii si retur

In urma unei analize asupra modului prin care intram in contact cu PC Garage regasim o serie de departamente specializate in preluarea solicitarilor venite din partea clientiilor dupa cum urmeaza sa exemplificam mai jos nu inainte de a vedea si programul cu publicul.

Pc Garage Program departamente clienti

Dep. VanzariLuni – Vineri: 10:00 – 18:00
Dep. Garantii:Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Dep. Suport Clienti:Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

 

Contact telefonic PC Garange in functie de nevoile de asistenta:

- Advertisement -
Informatii plasare comanda:021 365 65 65
SMS (tarif normal):0767 234 707
Telefon garantii PC Garage:021 365 65 00

 

Desigur se poate intra in legatura cu departamentul de relatii cu clientii si prin intermediul formularului de contact Pc Garage regasit la adresa oficiala pe site-ul online – vezi formular.

Termeni de livrare comenzi la PC Grage sunt exemplificate in urmatorul mod:

Pentru comenzile ale caror componente se asambleaza sau se testeaza, termenul de livrare va fi cel agreat cu Consultantul de Vanzari PC Garage.

 • In intervalul de timp specific, afisat, al fiecarui produs: Produsele sunt disponibile in stocul furnizorilor.
 • In intervalul de timp agreat impreuna cu dumneavoastra.

Returnarea produselor la PC Grage se poate face in felul urmator:

 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. PC Garage S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Contact Garantii PC Garage

Pentru a intra in contact cu departamentul de garantii puteti suna la numarul de telefon 021 3656500 sau completand formularul de contact departament garantii PC Garage (linkul catre pagina este postat ceva mai sus).

Garantia se solutioneaza prin expedierea prin curier catre PC Garage a tuturor produselor care nu sunt insotite de un Certificat de Garantie emis de producator. Garantia pentru produsele insotite de Certificat de Garantie emis de producator se acorda in centrele mentionate in acest document.

Pe langa metodele de contact PC Garage afisate mai sus in functie de departamentul la care este necesar sa apelati, mai avem la dispozitie si asistenta online prin intermediul unui chat de asistenta clienti.

La fel ca la eMag modul de contact prin chat genereaza raspunsuri automatizate iar preluarea de catre un operator in unele cazuri este destul de dificila intrucat in anumite momente din cauza solicitarilor mari sistemul va avea o intarziere in preluarea solicitarilor online.

Predarea produselor in vederea returnarii conform O.G.34/2014 se va face exclusiv prin curier, urmand cu exactitate indicatiile primite in cererea de retur sau prin intermediul departamentului Suport Clienti.

Daca inainte te puteai duce fizic in magazinul PC Garage acum returul se va face conform cu specificatiile primite de la departamenul de suport clienti.

Ce servicii acopera departamentul de suport si asistenta clienti PC Garage?

 • Comenzi / vanzari produse dinmagazinul online
 • Garantii produse PC Garage;
 • Suport clienti;
 • Returnare produs;
 • Financiar;
 • Suport Tehnic;
 • Suport electrocasnice;
 • Marketing;
 • Departamentul vanzari speciale;
 • Feedback site (doar pentru functionalitati site);
 • Informatii Start-Up Nation.

Cele mai multe vanzari la PC Garage se realizeaza in perioada Black Friday mai ales atunci cand ofertele la diferite componente IT sunt unele imbatabile. Totusi este bine sa verificam si pretul unui produs inainte de al cumpara de Black Friday.

Pentru mai multe detalii despre modul si modalitatile de contact Pc Garage va invitam sa urmariti cu atentie site-ul oficial: pcgarage.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ghidul de instalare messenger Facebook

Instalare messenger pentru Facebook. Aplicatia Messenger de la Facebook este...

Aplicatia myPPC pentru Android si IOS

myPPC este aplicatia lansata de PPC Energy compania care...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.