AcasăUtileContact Jumbo – Asistenta clienti

Contact Jumbo – Asistenta clienti

JUMBO este acum cel mai mare magazin de jucarii din Romania, dar si una dintre cele mai mari companii de retail, cu peste 80 de magazine: 52 in Grecia, 5 in Cipru, 9 in Bulgaria si 16 in Romania, cu circa 6.644 de angajati, precum si magazinul online E-JUMBO.

De curand Jumbo a deschis si magazinul online e-Jumbo, magazin in care se regasesc toate produsele regasite si in magazinele fizice Jumbo.

In cadrul acestui articol abordam modul de contact Jumbo precum si modalitatile de retur si garantie produse cumparate din magazinele Jumbo din Romania.

Jumbo contact clienti

Intrucat Jumbo are mai multe magazine in principalele orase din tara este bine de stiut faptul ca, avem la dispozitie un numar de telefon pentru departamentul de relatii cu clientii pe care-l publicam mai jos:

  • Jumbo contact telefonic la numarul +4021 7804582 (magazin online)
  • Contact pe email: faq@e-jumbo.ro
  • Pentru informatii puteti completa si formularul de contact Jumbospre formular

Taxa pentru apelurile telefonice catre magazinul Jumbo online este stabilita exclusiv de furnizorul de telefonie respectiv. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati furnizorul dvs. de telefonie.

Anularea Completa a Comenzii la Jumbo

Retineti ca, aveti dreptul sa anulati comanda fie apelandu-ne la numarul de telefon +4021 3081999 sau cu formularul de anulare pe care il veti gasi aici. Informatiile necesare pentru anulare sunt numarul comenzii dvs.

Centrul de asistenta clienti Jumbo prin itermediul serviciului telefonic functioneaza de Luni – Vineri intre orele 10.00-21.00.

- Advertisement -

Cand se livreaza comenzile Jumbo

Comenzile efectuate in magazinul online Jumbo sunt livrate de catre curierul sau firma de transport respectiva de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:00.

Daca doriti un anumit timp de livrare, atunci cand finalizati comanda, ar trebui sa notati in spatiul „Observatii” un interval de 3 ore sau mai mare care va este convenabil (de exemplu, 13.00-16.00).

Cand nu sunt acceptate produse la retur la Jumbo ?

La fel ca orice alt magazin online, Jumbo are o politica de retur de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi sa returnezi un produs. Conform politici de retur Jumbo nu se accepta la retur urmatoarele produse:

  1. produsele sunt deteriorate
  2. parti ale produsului/produselor lipsesc
  3. daca ambalajul produsului este incomplet.  In aceste cazuri este obligatoriu sa completati formularul de retur online.

De retinut este faptul ca, costul returnarii produselor este suportat de catre expeditor – consumatorul care se retrage.

Care este taxa de Livrare la Jumbo?

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 de lei. Magazinul online Jumbo colaboreaza exclusiv cu firmele de curierat FAN COURIER si DPD.

  • Pentru comenzile cu valoare mai mica de 250 de lei, costul transportului este de 20 de lei.
  • Pentru comenzile cu valoare minima de 125 de lei, costul COD (cash on delivery) este de 3 lei.

Pentru orice informatie poti intra in contact cu echipa de asistenta clienti Jumbo iar modalitatile de contact magazin Jumbo sunt afisate in articolul nostru ceva mai sus.

Intrucat site-ul online Jumbo a fost lansat de curand probabil vor mai fi situatii in care este necesar sa solicitam suportul si asistenta serviciului de call center insa cu siguranta Jumbo are in vedere extinderea bazei de date online implicit a ofertei de produse regasite in magazinul online Jumbo.

In perioada Black Friday Jumbo la fel ca si eMag poate aduce oferte de nerefuzat pentru nenumarate produse regasite in magazinele online asa ca nu ne ramane decat sa fim pe faza iar cand promotiile ajung pe site hop cu o comanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact DPD Romania – Telefon relatii clienti

DPD România este o companie de curierat din România...

Contact Cec Bank – Call center Relatii clienti

Care sunt modalitatile de contact Cec Bank serviciul de...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.