AcasăUtileCea mai buna retea de telefonie mobila din Romania

Cea mai buna retea de telefonie mobila din Romania

Care este cea mai buna retea de telefonie mobila din Romania in anul  2023 conform studiilor si certificarilor tehnice menite sa masoare performanta si acoperirea retelei mobile.

Cand ne referm la cea mai buna retea de telefonie mobila este necesar sa urmarim urmatoarele aspecte:

  1. Acoperirea retelei de telefonie mobila la nivel national;
  2. Calitatea servicilor si conexiunilor la reteua de voce – intensitate si parametri semnal GSM;
  3. Acoperirea serviciilor de internet mobil aferent companiei de telefonie mobila.

Cea mai buna retea de telefonie mobila din Romania

Pentru a analiza cea mai buna optiune daca vrei sa iti faci un abonament la companiile de telefonie mobila din Romania va propunem sa identificam care sunt retelele de telefonie mobila ce activeaz ain Romania.

Operatori de telefonie mobila in Romania

  1. Orange
  2. Vodafone
  3. Telekom
  4. DIGI.

Orange si Vodafone sunt primele companii din Romania care opereaza si in momentul de fata in Romania dar si in alte tarii europene.

Orange SA este un operator de telecomunicații mobile și o subsidiară a grupului France Telecom. Compania este prezentă în Europa, mai exact în Franța, Belgia, Marea Britanie, Elveția, Austria, Polonia, Slovacia, România, Moldova, Spania; în Africa, Orientul mijlociu și în Caraibe.

Vodafone Group Plc este o companie multinațională britanică de telecomunicații cu sediul în Londra, Marea Britanie. Compania este prezentă în 93 de țări și are 450 de milioane de clienți, fiind a treia cea mai mare companie de telecomunicații mobile din lume.

Iti recomandam sa urmaresti modalitatile de reincarcare cartela Vodafone

- Advertisement -

Deustche Telekom AG este cea mai mare companie de telecomunicații din Europa. Compania oferă telefonie mobilă, fixă, acces la internet și servicii specializate pentru consumatorii mari. Compania este prezentă și în România, unde controlează compania Telekom Romania Mobile Communications.

DIGI este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. Compania Romanian Cable System a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Care este cea mai buna retea mobila in 2023 ?

Conform studiilor de specialitate in functie de acoperire si calitatea semnalului avem pentru opiunea VOCE urmatoarele rezultate:

  • Orange si Vodafone acoperire foarte buna si un semnal constant la nivelul intregii tari. In unele zone Orange are mai bun semnal iar in alte zone din tara Vodafone compenseaza.
  • DIGI se afla in continua dezvoltare iar in anumite zone are castig de cauza insa mai ramane sa recupereze destul de mult. De remarcat este faptul ca reteua a perfectionat acoperirea 5G in Bucuresti si in alte orase din tara.

Orange si Vodafone au cele mai bune conexiuni la internet pe dispozitivele mobile iar cu siguranta alegerea numarul 1 va fi Orange.

Telekom se afla imediat dupa Vodafone si Orange iar in unele cazuri Telekom poate functiona mai bine si aici ne referim la unele zone in care Telekom are cea mai buna acoperire.

Daca te uiti la pretul abonamentelor poti alege DIGI Mobil find una dintre cele mai bune optiuni daca ne raportam la pret insa aici calitatea conexiuni la internet si acoperirea semnalului lasa de dorit in multe cazuri.

Cea mai buna retea de telefonie mobila 5G

Daca ne raportam la tehnologia 5G atunci cu siguranta trebuie sa vorbim de Orange si Vodafone lideri de piata in conexiunile la nivelul retelei 5G. Poti verifica conexiune ala internet printr-un speed test.

Daca te intereseaza accesul la o retea mobila fara o perioada contractuala iti recomandam YOXO un serviciu de telefonie mobila de la Orange. Desigur in functie de abonament beneficiezi si de anumite facilitati si acces la reteua 5G insa mare atentie la optiunile abonamentelor.

Concluzie!

Cea mai buna conexiune la internet si acoperire Orange si Vodafone iar cele mai ieftine abonamente la internet mobil si voce le gasesti la DIGI.

Daca te gandesti ce abonament sa iti faci verifica totusi daca in zona ta retelele de telefonie mobila in cauza au acoperire buna astfel incat sa stii ce alegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Contact DPD Romania – Telefon relatii clienti

DPD România este o companie de curierat din România...

Contact Cec Bank – Call center Relatii clienti

Care sunt modalitatile de contact Cec Bank serviciul de...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.